Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz
Gasztronómia

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz

Kárpátaljai koktélparadicsom
Gasztronómia

Kárpátaljai koktélparadicsom

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére
Gasztronómia

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?
Gasztronómia

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!
Gasztronómia

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!
Gasztronómia

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?
Gasztronómia

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?
Gasztronómia

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra
Gasztronómia

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?
Gasztronómia

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig
Gasztronómia

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel
Gasztronómia

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)
Gasztronómia

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)

A Föld ajándéka: a fokhagyma
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a fokhagyma

Milyen bort kíván a desszert?
Gasztronómia

Milyen bort kíván a desszert?

Variációk pesztóra
Gasztronómia

Variációk pesztóra

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig
Gasztronómia

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyerteseink
Gasztronómia

Nyerteseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Töltött paprika görög módra

Töltött paprika görög módra

Borbás Marcsi receptje

Menzás kakaós sütemény

Menzás kakaós sütemény

Borbás Marcsi receptje

Tartármártás variációk

Tartármártás variációk

Borbás Marcsi receptje

Sült csirkecombok újburgonyával

Sült csirkecombok újburgonyával

Borbás Marcsi receptje

Mandulás kevert kuglóf

Mandulás kevert kuglóf

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü