Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyereseink
Gasztronómia

Nyereseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény
Gasztronómia

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból
Gasztronómia

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?
Gasztronómia

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra
Gasztronómia

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?
Gasztronómia

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna
Gasztronómia

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna

Így választanak görögdinnyét a profik
Gasztronómia

Így választanak görögdinnyét a profik

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve
Gasztronómia

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei
Gasztronómia

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek
Gasztronómia

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig
Gasztronómia

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!
Gasztronómia

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében
Gasztronómia

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?
Gasztronómia

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?

Limonádéút a múltba – mindent a citromról
Gasztronómia

Limonádéút a múltba – mindent a citromról

Így őrizd meg télire a június ízeit!
Gasztronómia

Így őrizd meg télire a június ízeit!

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek
Gasztronómia

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!
Gasztronómia

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!

8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?
Gasztronómia

8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is
Gasztronómia

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!
Gasztronómia

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Lazacos pite

Lazacos pite

Borbás Marcsi receptje

Csíkos kalács

Csíkos kalács

Antal Csilla receptje

Adai pékkifli

Adai pékkifli

Borbás Marcsi receptje

Pikáns babsaláta

Pikáns babsaláta

Borbás Marcsi receptje

Zöldséges-sajtos kevert sütemény

Zöldséges-sajtos kevert sütemény

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü